Mirësevini në faqen tonë të internetit.

November 2020

 • Paralajmërimet e masazheve elektrike

  The electric portable massager is a new generation of health care equipment developed based on physics, bionics, bioelectricity, Chinese medicine, and many years of clinical practice. It not only has eight simulation functions, but also allows you to truly experience the wonderful feeling of acupuncture, massage, massage, hammering, cupping, scraping, weight…
  Lexo më shumë
 • Masazhues Qafa Elektrike

  The electric neck massager integrates four physiotherapy methods of low-frequency electric therapy, magnetic therapy, infrared thermal moxibustion, and pillow traction. It uses the principles of traditional Chinese medicine to form a highly efficient composite energy field, which can relax muscles and muscles and help improve blood circulation in the neck,
  Lexo më shumë
 • Masazhues impulsi

  Emrat e tjerë të masazhuesit të goditjeve elektrike janë masazhi pulsi dhe pajisje me terapi me frekuencë të ulët. Kjo është një pajisje elektroterapie, shpesh përdoret për rehabilitimin fizik ose lehtësimin e dhimbjes. Kur frekuenca e ulët përdoret për trajtim, një rrymë e dobët aplikohet në trupin e njeriut në një frekuencë të ulët. The electrode…
  Lexo më shumë
 • Cilat janë efektet e masazhuesit të qafës

  The neck massager integrates four physiotherapy methods of low-frequency electric therapy, magnetic therapy, infrared thermal moxibustion, and pillow traction. It uses the principles of traditional Chinese medicine to form a highly efficient composite energy field, which can relax muscles and muscles and help improve blood circulation in the neck, Effectively…
  Lexo më shumë
 • Matters needing attention for massager

  The best portable massager is a new generation of health care equipment developed based on physics, bionics, bioelectricity, Chinese medicine, and many years of clinical practice. It not only has eight simulation functions, but also allows you to truly experience the wonderful feeling of acupuncture, massage, massage, hammering, cupping, scraping,
  Lexo më shumë
 • Treat your eyes better-give your eyes a massage

  Nowadays, there are more and more people who have long-term overworked eyes on the screens of computers or mobile phones and have different degrees of vision problems. We all know that the eyes are the windows of the soul, so we must be kind to our eyes to avoid all…
  Lexo më shumë
 • The effective functions of the massager on all parts of the body

  Today, let’s popularize the effective functions of the best portable massager on the body. Traditional Chinese medicine massage is a very good health treatment method, especially for friends who need physical strength in their lives. A certain massage after returning home from work every day can not only drive away…
  Lexo më shumë
 • Funksioni i masazhuesit të syve

  Masazhi i syrit është një instrument i veçantë për kujdesin dhe bukurinë e syve që ndërthur teorinë moderne të okulistikës dhe parimet e kozmetologjisë së mjekësisë tradicionale kineze. Produkti është hartuar me kujdes sipas konturit të syrit dhe shpërndarjes së pikave të ndryshme të akupunkturës. Ajo ka 26 finger-shaped massage contacts and…
  Lexo më shumë
123Next >...7 faqe 1 të 7
HULUMTIMI TANI