Добредојдовте на нашата веб-страница.

  • Дома
  • Масажер за половината

Масажер за половината

  • Паметен струк со импулс на греење

        Карактеристика Паметниот струк ја зголемува вашата основна температура за време на вежбање. Тоа ја подобрува потта и мускулната активност. Направено е со УВ материјал за врвна изолација на топлина и водоотпорен. Покрај тоа, лесно е да се исчисти површината поради мазна и сјајна. Паметен ремен за потстрижување на струкот
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА