Добредојдовте на нашата веб-страница.

Масажер за врат

  • Пренослив масажер за врат помага за ублажување на мускулната болка и вкочанетост

    Болки во вратот и олеснување на болката во вратот, поддржани од науката, ги топи болките, напнатост и јазли со интелигентен масажер за врат на Evalax Collum. Овој уред обезбедува моќна билатерална масажа на вратот со ослободување на притисок секој пат. Стимулирајте го непријатноста на вратот и рамото со смирување на болките. Колум користи електрични импулси со ниска фреквенција, познати и како as
1 Страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА